‘Papá Chico’ var det første led og roden til skabelsen af Mezcal Real Minero. I den mexicanske bjergby Santa Catarina Minas i Oaxaca har Ángeles-familien holdt til siden slutningen af 1800-tallet.
Familien startede oprindeligt i al hemmelighed med at producere Mezcal som en økonomisk nødvendighed. En “pligt”, der udviklede sig til håndværk og kunst.
Den dag i dag bliver Real Minero stadig fremstillet af Ángeles-familien. En familieejet virksomhed, som gang på gang leverer fantastiske mezcaler.
- Maestro Edgar Ángeles Carreño
- Barril Amarillo (Agave Karwinskii)
- Agavens alder: 15 år
- Santa Catarina Minas, Oaxaca, México
- Knust i elektrisk mølle
- Ristet i afkortet konisk jordovn
- Fermenteret i sabinotønder med naturligt gær og brøndvand
- Dobbeltdestilleret i filippinsk stil med lerpotter
- 52,7% ABV
- 54 liter produceret
- Lagret i glasbeholdere i 2 måneder,
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.