‘Papá Chico’ var det første led og roden til skabelsen af Mezcal Real Minero. I den mexicanske bjergby Santa Catarina Minas i Oaxaca har Ángeles-familien holdt til siden slutningen af 1800-tallet.
Familien startede oprindeligt i al hemmelighed med at producere Mezcal som en økonomisk nødvendighed. En “pligt”, der udviklede sig til håndværk og kunst.
Den dag i dag bliver Real Minero stadig fremstillet af Ángeles-familien. En familieejet virksomhed, som gang på gang leverer fantastiske mezcaler.
- Maestro Edgar Ángeles Carreño
- 60% dyrket Espadín (Agave Angustifolia) og 40% vild Largo (Agave Karwinskii)
- Agavernes alder: 10 år og 14 år
- Santa Catarina Minas, Oaxaca, México
- Ristet i afkortet konisk jordovn
- Elektrisk mølle
- Gæret i sabino-tønder under åben himmel med naturligt gær og brøndvand
- Dobbeltdestilleret i filippinsk stil med lerkrukker
- 50,7% ABV
- 814 liter produceret