I 1970 overtog Jean-Luc familiens gård, som omfattede 8 hektar vinmarker i Grande- og Petite Champagne. På ejendommen var der også et destilleri såvel som en Eau de Vie-kælder, hvor familiens cognac-samling blev gemt. Jean-Luc lærte, sammen med sin kone, vinfremstillingsfaget og skabte sammen Jean-Luc Pasquet Cognac-mærket i 1977.
I dag er det Jean-Luc’s søn, som varetager familieforetagendet. Faderen oplærte og overdrog håndværket til sin søn i håbet om at passionen for Eau de Vie ville gå i arv. Og det gjorde det. Siden 2011 har Jean Pasquet stået i front for dette økologiske landbrug.
Hos Jean-Luc Pasquet Cognac påstår de ikke, at de har det bedste terroir, men de gør deres bedste for at udtrykke det ‘bedste’ af deres terroir. Og så mener Jean desuden at de lovpligtige 2 års lagring ikke er nok. Derfor får deres cognac også som minimum 4 års lagring.