Der var engang to gutter, Mads og Mathias, som var noget entusiastiske for gyldne dråber, både i form af øl, vin og alt derimellem. De besluttede sig for at gøre nytte af den danske æblesæson og dragede ud i de jyske egne for at samle de nedfaldne æbler, som ellers ville gå til spilde.
De nedfaldne æbler blev derefter forvandlet til deres helt egen eksplosive, mega ufiltreret, knastørre, super juicy, monsterfrugtige, skøre cider. Det startede med én variant, og nu har de sørme kreeret et helt sortiment af håndlavet dansk cider.
Ønsker du yderligere detaljer vedrørende processen, så læs endelig videre…
Cideren har macereret i to dage. Gæringen er en blanding af vildgær og en husgærkultur, der stammer fra traditionel lambic-øl. Denne variant er blevet degorgeret. Derefter er den tappet på flaske med restsukker, hvilket betyder, at gæringen i flaskerne kommer fra det samme sukker, som producerede alkoholen. Det har resulteret i en yderst livlig karbonering – vi anbefaler, at du serverer cideren nedkølet.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.